Προσωπικά δεν με απασχολεί το ποιος εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του προδοτικού, δήθεν αριστερού, κόμματος που ως κυβέρνηση το 2015 δεν σεβάστηκε ένα λαϊκό δημοψήφισμα με ποσοστό 61,3% υπέρ του ΟΧΙ, ενώ 3 χρόνια αργότερα πρόσφερε το ιερό όνομα της Μακεδονίας δώρο στους – εδώ και χρόνια – Αμερικανοκινούμενους Σλάβους των Σκοπίων που διεκδικούν με ασύλληπτο θράσος την ελληνική ιστορία.

Το συγκεκριμένο κόμμα θα μπορούσε να έβαζε πίθηκο με φουστανέλα να το εξουσιάζει και θεωρώντας το προοδευτισμό…Τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.

Δεν θα αναφέρω ούτε το όνομα του νέου του προέδρου ούτε τις σεξουαλικές προτιμήσεις που μας προωθεί γιατί ακόμη και η δυσφήμιση που θα του έκανα αποτελεί διαφήμιση.

Είμαι πεπεισμένος ότι κάποιοι πληρώθηκαν αδρά από «αόρατες» δυνάμεις για να προωθήσουν αυτό το άτομο με αλλεπάλληλα threads στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αμέτρητα άρθρα/εξώφυλλα/ρεπορτάζ στα μέσα μαζικού ψεύδους.

Το ερώτημα είναι από ποιον; Ποιοι θέλουν να προωθήσουν ένα τέτοιο πρότυπο στην Ελλάδα; Τι σχέδιο έχουν για το μέλλον; Μα αυτοί που προωθούν όλα τα αισχρά και παράλογα σε χώρες με ιστορία, παράδοση και επίπεδο. Αυτοί που θέλουν σεξουαλικές διαπαιδαγωγήσεις για νήπια, αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν την νέα νεγροειδή φυλή της Ευρώπης, αυτοί που καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα με το πρόσχημα της υγείας και της «δημοκρατίας», αυτοί που σύντομα θα βάλουν χέρι στην ιδιοκτησία σου προτάσσοντας την «ευτυχία».

Αλέξης Μακρίδης